Noi suntem cu toţii iubitii, supuşii unei puteri mai mari, mii de iubiţi, dar iubitul nostru este unul pentru noi toţi. El, cel de care ne este dor, este iubitul întregii lumi. Nu există un Dumnezeu special doar pentru musulmani, doar pentru hinduşi, doar pentru creştini, El este unicul Dumnezeu pentru toţi.

Sant Kirpal Singh

Unity of Man – Unitatea umană

La sfârșitul vieții Sale, Sant Kirpal Singh a dat instrucțiuni pentru stabilirea mișcării Unitatea Omului. El a vrut să-și continue lucrarea Sa, în scopul de a ajuta oamenii care suferă și să aducă un val de consolare, prin creșterea gradului de conștientizare a valorilor nobile ale vieții.

Mișcarea Unity of Man este înregistrată ca una spirituală, culturală și de caritate, organizație non-profit, inițiată în 1974. Aceasta are sediul în Kirpal Sagar, India un mare proiect dedicat progresului social și spiritual.

Unity of Man nu intenționează să afecteze ordinea socială și religioasă care există ; fără să aibe vre-o preferință față de vre-o religie anume, Unity of Man respectă toate religiile. Fiecare ar trebui să rămână în propria religie, dar să trăiască în acord cu principiile înalte date în acestea.

Nu este intenția noastră ca să racolăm membri, dar dorim să răspândim entuziasmul pentru idealul Lui Sant Kirpal Singh: Be good - Do good - Be one. Î ntreaga omenire este o familie și fiecare este un membru al ei. Indiferent de castă, culoare sau crez, omul este în primul rând om. Unitatea există deja, dar noi am uitat de această unitate.

 

Citește mai mult:
Circulare: "Unitatea umană – 1974"

 

 

Nu există articole în această categorie. Dacă pe această pagină există subcategorii, acestea pot conține articole.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline