Vad hjälper oss att lära känna vårt själv (själen), vilka saker är inte hjälpande faktorer, och hur vi kan analysiera (separera) oss själv (själen) från de utåtriktade sinnena och intellektet är ett praktiskt ämne. Detta sanneligen kallas Andlighet.

Sant Kirpal Singh

Biography of Sant Kirpal Singh

It is beyond question that the life history of great men can only give hints about their real personality – what to say about the life of a Saint. In a chronological order the book gives a report of His early years, the time of His discipleship at the feet of His Master Baba Sawan Singh, and the main activities during His tenure from 1948 – 1974 including His three world tours.

Second revised edition 2007

Sant-Kirpal-Singh-Biography_Titel

 

 

 

 

 

 

 

Download of the biography
"Sant Kirpal Singh – His Life and Mission"
.

 

More information about the life of Sant Kirpal Singh: www.sant-kirpal-singh.org

Sant Kirpal Singh

 

 

 

 

 

 

 


Download for the brochure
"Sant Kirpal Singh – Early years"

 


Kirpal-Singh-1974Vi er alle elskere af og hengivne til en Højere Magt, der har mange navne og disse er nogle vi giver Gud, som jeg forklarede jer i går. Så der er tusindvis af elskere, men den Elskede er kun en. Er det ikke sandt? Har kristne en Gud at elske og andre en anden? Nej! Der er kun en Gud.

Ham som vi længes efter er hele verdens Elskede og Gud for alle mennesker. Ikke en speciel Gud. Han er ikke for en særlig religion frem for en anden og ingen sekt eller religion har monopol over Ham. Han er for alle. Og vi er af den samme essens som Gud og vi skal forenes med Ham.

Lige siden vi blev adskilt har vi helt ærligt glemt Ham. Vi lever i den store vildfarelse, som jeg forklarede jer i går. Så Gud er altså for alle mennesker, for hele skabelsen, og alle de hengivne har ønsket om at møde den selvsamme Gud, ikke sandt?

Dem der virkelig længes efter Ham er Hans sande beslægtede. Så dem der elsker Gud, de er alle forenet i en sand relation til Gud, ikke sandt? Og den person, der fortæller os om Ham, om Gud, han er i sandhed vores bror og ven.

Så Han forener os i sådan en relation med Gud, Han forener os med Gud og forener os i en relation, der ikke kan brydes i denne verden eller det hinsides.


Sant Kirpal Singh

 

Read more:
Forever with Him –
on the following pages Dr Harbhajan Singh describes the painful time till the physical departure of Sant Kirpal Singh on 21 August, 1974.
(Opens in a new window)

 

 


Go to top
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.